zaterdag 24 november 2012

Hallo allemaal,

Alweer eind november en de Sint weer in ons land.
De donkere dagen voor Kerst.
Wij zijn heerlijk een weekje naar Beekbergen geweest.
We hebben daar een chaletje voor de verhuur, maar gaan er af en toe zelf ook in.
Theo moest nog terug om twee dagen te werken en nam de auto mee.
Ik op de fiets naar Klarenbeek waar een hele leuke scrapbook zaak zit.
Brrrr....koud en een uurtje fietsen. Dat valt wel mee, maar het is daar veel klimmen en gelukkig ook weer dalen. Bij het klimmen zie ik veel mensen mij met gemak voorbij fietsen. Dan denk ik: "ben ik nou zo een oude tut of ......". Ja hoor, een elektrische fiets gaat me voorbij. Veel mensen hebben daar zo'n heerlijk karretje. Zoals mijn vriendin altijd zegt. "Je mag die van mij eens proberen, dan wil je niet anders meer". En ach ... wie weet?!!
Maar in Klarenbeek bij Scrap & Co waren ze bezig met een mini workshop en ze maakte ook een mini boekje. Leuk om kado te geven. Ik was te laat, maar kreeg de materialen mee en heerlijk bij de centrale verwarming in ons huisje aan de slag gegaan.  Moet alleen de knoop nog bevestigen.
Dit is het resultaat geworden. Met daarnaast natuurlijk ( mijn verslaving momenteel ) een gestempelde kaart die ik bij sommige kerstballen gemaskerd heb.Nog een kaart gemaakt met groene kerstballen.
Pakte eigenlijk de verkeerde kleur, maar ik dacht ....och dat kan wel en ben door gegaan.
Hierin zit een omslag met tekst en binnenin een leuke foto van de dochter van een nichtje.Daarna nog een kaart gemaakt met een label erin met natuurlijk een toepasselijke tekststempel.Dit vind ik zo'n leuke stempel.


Volgens mij is dit een betere foto van de eerste kaart.


Iedereen succes met de voorbereidingen voor Sinterklaas. Mocht je er niet meer in geloven, dan de Kerstman maar!
O ja, gisteren nog naar de beurs in Rijswijk geweest. Het was in de ochtend toch koud!!  Hoorde later dat de verwarming niet werkte. De beurs viel ons een beetje tegen. Wel een leuke workshop gedaan. Zal daar van de week een foto van nemen.
Vandaag hoorde ik van een vriendin dat het ontzettend warm was in de hal. Zij dacht gisteren nog ( gaat altijd twee keer ) laat ik een dikke trui aantrekken. Grinnik.

Iedereen gezellige groetjes en tot de volgende keer.

Doeg...... Lida