zaterdag 22 maart 2014

Wegens succes heel veel belangstelling voor!!


Leuk dat je weer even langs komt bloggen en vooral voor degene die werken met Stampin-Up materialen of er mee willen gaan werken is er deze maand ( dus nog een paar dagen ) een leuk aanbod.
Maar eerst deze kaart.
De bundel , dat is stempel en pons , met de naam "Petite Petals"gebruikt. Je kan hier zoveel mee. Een kaartje gemaakt wat ook bij het leven hoort. Maar je kan hem voor succes, zwanger, beterschap enz. zoveel mogelijkheden gebruiken.
Daarom is deze set ook massaal door vele mensen besteld. Hij was een tijdje in back order, maar nu weer leverbaar.Een pareltje erbij en als achtergrond "Gorgeous Grunge" en klaar.
Met die laatste stempelset dacht ik.....wat moet ik daar nu mee, ga deze niet bestellen hoor. Zag hem op zoveel kaarten en zoveel mogelijkheden dus ja....ik ben voor de bijl gegaan.

Even tussen door. Ik heb een leuk hobbytasje op marktplaats gezet.
Als je deze wilt zien zoek dan bij Scrappen en Leidschendam.

Voor de volgende kaart de "Simple Stems " gebruikt.
De voor twee bloemen heb je een framelist en de rest gewoon een schaartje pakken of stempelen.
Frisse vrolijke kleuren gebruikt. Interesse in welke inktpad, vraag het gerust.

Nog een doosje gemaakt wat je op kan vouwen en hup in de enveloppe. Mensen die het niet kennen vinden het heel verrassend.  :-) 
Deze kan je een keertje komen maken op de eerste woensdag van de maand. Daarover later meer.Ook leuk om met bloemen te maken of  met dieren voor kinderen.

Als laatste de Banner framelits dies gebruikt.
Ik heb hiervan niet de stempel gekocht, omdat ik deze persoonlijk minder leuk vind.
Deze staat in de Summer Catalogus die geldig is tot 30 juni.
Blz. 27. Denk dat velen van jullie hem wel leuk vinden??
Met dit kaartje bedank ik jullie voor het langskomen.
Toch nog even vertellen dat ik voor mijn koorleden "popkoor Focus" eens een gezellige avond hebt gegeven. Vele van hun waren niet met kaarten maken bekend en ze vonden het ontzettend leuk en goed om te doen. Ik mag bij 4 van hun nog een workshop geven .....leuk hé!
Ik had ook een workshop met disco licht. 's Middags een nieuwe eetkamer lamp laten ophangen en hij knipperde wat. Degene die hem ophing heeft dat verholpen. Zelfs even blijven lunchen om te zien of de lamp goed bleef branden. Toen wel, maar 's avonds tijdens een workshop niet!! Pffff....

Nu nog het laatste nieuws voor de mensen die hier in de buurt wonen.
OP DE EERSTE WOENSDAG VAN DE MAAND GEEF IK EEN INLOOP AVOND.
VAN 20.00 TOT 22.00 BEN JE / JULLIE VAN HARTE WELKOM OM DE MATERIALEN VAN STAMPIN-UP EENS UIT TE PROBEREN. EEN LEUKE KAART MAKEN ALLEEN OF MET EEN VRIENDIN.
GEEF JE WEL IN HET WEEKEND OP VIA MIJN EMAIL ADRES lida.goosen@hetnet.nl
Vermeld dan ook graag even je adres en telefoonummer.
Mijn telefoonnummer is 070 3270606 ( dit is alleen als je onverwachts verhinderd mocht zijn.
IK HEB ER ZIN IN.....JULLIE OOK??
O ja de kosten voor deze avond zijn 5.= p.p.

Ik wens jullie een hele gezellige avond en een fijne zondag.

Gezellige groetjes LidaVergeet nog te vermelden dat je tot eind van de maand nog voor    € 60,= mag bestellen en dan een cadeau uit de SALE-A-BRATION mag uitzoeken.
Doeg ......