zondag 5 mei 2013

Herkennen jullie dit gevoel????

Gisteren aan een kaartje begonnen en het idee lag al op tafel.
Daarna in de ochtend naar mijn vriendin Thea gegaan, want zij is jarig op 4 mei.
Was erg gezellig en afwisselend. Het ene moment nog met een paar mensen en dan weer een kamer vol. Ze had heerlijke cake en roomsoesjes gehaald. Oh ...helemaal verkeerd voor een mens. Ik wist me toch te bedwingen om geen soes te nemen.
Ze heeft veel kaarten gekregen en wij hadden de stempelset "Papillon Potpourri"gegeven.
Als zij een workshop bij haar thuis doet op 15 mei besteld ze de ponsen. Dat is makkelijker en natuurlijk ( soms ) mooier.
In de middag nog een broodje en toen naar huis.
Ging ik bijna naar huis zag ik dat haar schoonzoon een advocaatje met slagroom kreeg. Ohhh....wat lekker!! Snel weg wezen. Haal het nooit in huis.
De kleine Boaz nog gezien. Haar kleinkind. Wat een ontzettend lief ventje.
Allemaal leuke kleinkinderen. Verschillend, maar leuk verschillend. Dat zullen sommige oma's wel herkennen. Helaas wij hebben geen kinderen. Soms een beetje "jaloers" in de goede zin van het woord hoor!!  Het is iedereen van harte gegund en soms geniet ik een beetje mee.

Dan over dat kaartje dat lag te wachten op tafel.
Was vanmorgen vroeg wakker en Theo lag nog te slapen.
Ik naar de toilet en ja........ die deur van de hobbykamer trekt aan me. Toch terug de gang in richting bed. Halverwege de gang terug naar de hobbykamer en mijn kaartje al staand neergelegd hoe ik hem, denk ik , wil hebben. Toch even verder gaan of terug????
Nou de meeste raden het al. Zitten en afmaken die kaart. Verslaafd Trudi....hoezo verslaafd?/ Gewoon leuk. Het is een condoleance kaart geworden. Tja, die moeten er ook zijn  en gemaakt op zondagmorgen 5 mei bevrijdingsdag.
Het pakketje voor Annette staat al klaar en daar kan deze zondagmorgenkaart nog bij.
Moet de doos niet te lang open laten staan, anders komen er steeds meer kaartjes in.
Voor Annette niet erg, maar ik mag nu aan de slag voor de workshops de komende tijd.
Eerst Thea en dan naar Caroline.

Nu eindelijk mijn kaartjes.
Een geboorte kaartje, want deze had ik ook nog helemaal niet gemaakt en zie je eigenlijk verdomd weinig langs komen.
Kan me voorstellen. Voor jezelf koop je hem niet zo snel.

"Bundle of Love"" zitten zulke grappige stempels in.
Een aanrader. Zal hem nog eens apart laten zien.
Ik vind de stempels best wel aardig duur, maar er zitten meerdere in. Allemaal leuk te gebruiken.
Nu hoor/lees je onder de demonstratrices dat ze de stempels anders gebruiken. De één de sticker in de doosjes, de ander op de stempels, een ander laat de stempels in de oorspronkelijke staat en leg ze zo weer terug net als een kinderlegpuzzel. Plak je de sticker op de stempel, dan plakt hij moeilijk op Clear Mount Blocks. Dan moet je de stempel en het block over een doek halen en dan stevig vast plakken en inderdaad ze blijven zitten. Sommige zeggen langs je broek. Getver ....ik had vorige week inkt op mijn broek. Nou dat ging er niet makkelijk uit.
In de melk zetten ( hoeft niet heel de broek hoor ). Een advies van onze groot oma's.
Een paar uur laten staan en ....inderdaad het ging er uit.

Maar zal je denken, komt het kaartje nog.

YES, HIER IS IE!!

 
De bedeltjes heb ik op de beurs in Rijswijk gekocht.
 
Even bij mijn afbeeldingen kijken of er nog meer kaartjes zijn die ik nog niet heb laten zien.
 

Deze komt in het echt mooier over. Een van mijn favorieten.De vlinders vond Saskia zo mooi en wilde weten hoe ik die gemaakt had. Heel eenvoudig.
Design papier. Een grote en een kleine stempel op elkaar en klaar. Gestempeld met zwarte inkt.Deze kaart voor een koorvriendin gemaakt.

Alle volgers een gezellige zondag. Wij gaan dadelijk lekker de landgoederen route fietsen en daarna .........misschien nog een kaartje maken LOL :-)
Hé jammer één volger minder.

Voor de volgers wil ik over een tijdje weer iets leuks gaan doen. Vertel het nog niet.
Iedereen heeft altijd wel mee gedaan. Moet nog denken om heel veel stemmen te halen voor een dochter van vrienden die mee deed aan de carnaval optocht in Rotterdam.

Ga weer veel te lang door.


Gezellige lieve groetjes Lida

P..s. Nog een kleine algemene mededeling. Als je in mei voor € 350,= besteld krijg je zo wie zo een bedrag van € 55,= om iets uit te zoeken. Dan komt daar nog € 35,= bovenop. Dus voor €90,= extra materialen bestellen. Best wel veel, maar misschien samen met vrienden, vriendinnen, buren en bekenden enz. Dit is alleen in de maand mei. In juni komt de nieuwe catalogus uit. Er gaan tien kleuren uit en sommige van deze kleuren zijn al niet meer te bestellen. Ik wilde van de Baja Breeze het papier bestellen. Kon nu niet meer. Ook van de navulflesjes ( Refill ) zijn er al veel niet meer te bestellen. Helaas....