donderdag 28 maart 2013

Ik maak een foutje wat ik nog niet kon weten!

Goededag beste blogvolgers,

Daar ben ik weer met een kleurig kaartje.  Wat rustiger dan mijn vorig kaartje, maar dat had ik beloofd. De volgende wordt nog rustiger ! :-)  Nu eerst even wat vertellen.
Voor de Stampin-Up spullen te kopen heb je een catalogus waar je uit wilt bestellen.
Zeg altijd beste mensen ..."geen moeten, maar maggen..."!
Ik dus als beginnende demonstratrice een bestelling gedaan voor A4 papier in het Vanille. Zou ik samen met mijn vriendin delen. Leuk dachten wij. Krijg ik de kleur Wit toegestuurd. Tja,dan kan gebeuren. Was een foutje in de catalogus. :-(
Dus ik de klantenservice gebeld, natuurlijk allemaal in het engels. Ik spreek wel een beetje engels, maar niet vloeiend. Kreeg ik toch een aardige man aan de lijn. Ja, kan niet door het draaitje heen kijken, maar hij was bijzonder vriendelijk. Probeerde nog in duits. Oei, daar had ik altijd een zesje voor. Komt erop neer dat ik meer op hun site moet gaan kijken en daar staat alles. Dus als Carmen me een keertje wilt helpen komen we er wel uit.Dit kaartje is dus op Whisper White papier  ( had niet anders :-) ) gemaakt. Het design papier is van de nieuwe collectie "International Bazaar". Echt een leuke lijn.
De stempel "Just Believe" heb ik gebruikt. Hoe vinden jullie deze stempel. Ook de tekst komt uit hetzelfde doosje.De kleur inkt is de "Not Quite Navy".

Aan Michille heb ik gevraagd of er ook wat stempels in het nederlands kunnen uitkomen. Dus wie weet ladies???

We hebben op 20 maart een Regional Training Day in Almere. Ben heel benieuwd en we moeten er ook nog voor aan het werk. Voor elkaar een klein cadeautje maken. Niet één maar een stuk of dertig zeker. Werk aan de winkel. .-.-.- HELP-.-.-.-. Maar wel verslavend om te doen!!

Leuk Miranda Mols dat je schreef: "je kan wel demonstratice worden". Heb me net aangemeld. Geef al jaren workshops scrappen en uitleg nieuwe materialen. Was altijd leuk om te doen, maar we zijn verhuisd en IK heb een kleinere kamer. Klaag niet hoor, maar misschien gaan we weer verhuizen. Mis mijn tuin.

Zo nu genoeg en nu voor het feestje van manlief aan de slag.
Die is 25 jaar zelfstandig schilder. Dat kunnen we ook niet zomaar voorbij laten gaan.

Lieve hartelijke groetjes allemaal.
Zo nu en dan kom ik even bij jullie bloggers langs.

Doeg .....Lida.

dinsdag 26 maart 2013

Goedemorgen lieve mensen,

Gisteren wilde ik graag mijn kaartje af maken, maar het huishouden moest ook gedaan worden.
Dan kom je je hobbykamer in en wil je nog even snel dit doen en even snel dat veranderen of alvast vast plakken. Kennen jullie dat of ga je zitten en ga je aan de gang.
Ik ze": "Nee Lida ....eerst poetsen en strijken". Aan strijken heb ik toch zo een hekel en laat het daarom ook nooit oplopen.
Daarna echt gaan oefenen voor de repetitie vanavond voor ons popkoor "Focus".
Even tussen door. Vind dat zo leuk. We hebben een optreden in Diligentia op 24 november en staan al aangekondigd. Voel me net een heeel klein beetje een artiest.
Het optreden is in de middag om 14.30 geloof ik. Kom er nog zeker op terug. Wordt goed gezongen hoor! Echt!
Maar nu het kaartje. Van Stampin-Up heb ik nog niet zoveel tekst stempels dus een andere gebruikt. Ik dacht van Different Colors. Hebben ook goede teksten en stukjes.
Vind het jammer dat SU alleen engelse teksten hebben. Wij gaan vragen of er ook teksten geleverd kunnen worden met ons hollands taaltje.Jullie succes met het kaartjes maken en veel plezier erin.Mocht je vragen hebben dat kan altijd en misschien ga ik wel eens een workshopje geven.
Heb altijd worshops gegeven met scrappen en vond dat heel leuk om te doen.
Kosten zijn niet zo duur hoor. Voor € 5,= heb je dan al een gezellige middag of avond voor.
Geen verkoop verplichting! Dat vind ik.......Sorry dit speelt even door mijn hoofd. Kom  er later vast wel op terug.

Ga dadelijk even bij jullie langs bloggen. Zijn er meer mensen met SU begonnen. Van Marijke weet ik het al . Irene vertelde dat er veel meer zijn. Ben benieuwd.

Lieve gezellige groetjes van mij .... Lida :-)