dinsdag 26 maart 2013

Goedemorgen lieve mensen,

Gisteren wilde ik graag mijn kaartje af maken, maar het huishouden moest ook gedaan worden.
Dan kom je je hobbykamer in en wil je nog even snel dit doen en even snel dat veranderen of alvast vast plakken. Kennen jullie dat of ga je zitten en ga je aan de gang.
Ik ze": "Nee Lida ....eerst poetsen en strijken". Aan strijken heb ik toch zo een hekel en laat het daarom ook nooit oplopen.
Daarna echt gaan oefenen voor de repetitie vanavond voor ons popkoor "Focus".
Even tussen door. Vind dat zo leuk. We hebben een optreden in Diligentia op 24 november en staan al aangekondigd. Voel me net een heeel klein beetje een artiest.
Het optreden is in de middag om 14.30 geloof ik. Kom er nog zeker op terug. Wordt goed gezongen hoor! Echt!
Maar nu het kaartje. Van Stampin-Up heb ik nog niet zoveel tekst stempels dus een andere gebruikt. Ik dacht van Different Colors. Hebben ook goede teksten en stukjes.
Vind het jammer dat SU alleen engelse teksten hebben. Wij gaan vragen of er ook teksten geleverd kunnen worden met ons hollands taaltje.Jullie succes met het kaartjes maken en veel plezier erin.Mocht je vragen hebben dat kan altijd en misschien ga ik wel eens een workshopje geven.
Heb altijd worshops gegeven met scrappen en vond dat heel leuk om te doen.
Kosten zijn niet zo duur hoor. Voor € 5,= heb je dan al een gezellige middag of avond voor.
Geen verkoop verplichting! Dat vind ik.......Sorry dit speelt even door mijn hoofd. Kom  er later vast wel op terug.

Ga dadelijk even bij jullie langs bloggen. Zijn er meer mensen met SU begonnen. Van Marijke weet ik het al . Irene vertelde dat er veel meer zijn. Ben benieuwd.

Lieve gezellige groetjes van mij .... Lida :-)

18 opmerkingen:

 1. het is een leuk kaartje

  groetjes gré

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend kaartje weer Lida, ik vind hem prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt Lida!
  Nou ik vind Stmapin UP ook erg leuk hoor. Ik vind eigenlijk meerdere stijlen leuk, maar ik blijf gewoon maar bij die van mezelf :-) Maar dat neemt niet weg, dat ik niet kan genieten van andermans kaartjes die op een heel andere manier gemaakt zijn hoor. Ik vind je kaartje hierboven prachtig, hieronder heb ik trouwens ook hele mooie zien staan!!

  groetjes,
  Elly

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik blijf ook voor iedere kaart die gemaakt wordt bewondering hebben. De ene is er beter in, de andere gebruikt weer andere materialen enz. Borduren daar heb ik altijd zo een bewondering voor. Want dat vind ik echt helemaal niet leuk!
   Gezellige groetjes Elly....

   Verwijderen
 4. Wat een prachtig kaartje, mooie kleuren ook, lekker fris. Ik vind SU erg mooi, maar begin er maar niet aan.......ik heb geen ruimte meer haha
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan me voorstellen Linda! :-) Ik moet ook gaan ruimen, maar dat heb ik in de loop der jaren steeds gedaan. Gaf workshops scrappen en moest wel up to date blijven.
   Groetjes....

   Verwijderen
 5. een prachtige kaart heb je gemaakt Lida.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik jou nou door elkaar gehaald met een ander??? Heb jij in het ziekenhuis gelegen Karin??

   Verwijderen
 6. Mooie kaart Lida, prachtige stempels inderdaad! En ja, dat 'even' gaan zitten om dit of dat te doen is maar al te herkenbaar. Moet mezelf ook altijd eerst verplichten om alle andere plannetjes eerst af te werken! Ach, wij vrouwen ook altijd ha ha ha!! Groetjes, Ira
  irascreacorner.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een heel mooi kaartje! Dus jij spreekt jezelf ook vermanend toe, indien nodig! Wat zijn we toch weer plichtsgetrouw. Mijn strijkstapel loopt soms wel eens een beetje op, maar uiteindelijk wordt hij toch weggewerkt.
  Maar knutselen is leuker!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh wat herkenbaar om even toch iets aan een kaartje te doen als je eigenlijk moet stofzuigen of zo iets:)) Stampin up vind ik super maar ik combineer het ook met andere spulletjes. Zoals jij de tekst van DC nu hebt gecombineerd met de spulletjes van SU, erg mooie kaart Lida. Ik heb er met mijn nichtje er ook over gehad, zij is demo van SU, dat we eigenlijk wel Hollandse teksten willen. Wie weet in de toekomst! Succes nog met het oefenen vanavond.

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kaart.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er heel mooi uit.
  Lieve groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha, goedemiddag.
  Je vroeg of de bloemetjes op mijn Kleurenkaartenteam-kaart ponsjes waren. Nee, het komt uit een uitdrukvel van Studio Light. Lekker snel klaar!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Lida,

  Heb inderdaad gezien dat je op SU materialen over bent gegaan. Ben je nu ook demonstratrice dan? Je maakt in ieder geval erg mooie creaties!

  Groetjes Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hartstikke leuke kaart heb je gemaakt! Ik maak mijn kaarten meestal ook niet in één keer, af en toe moet de boel even bezinken en dan ga ik weer verder. En helaas 'moet' ook het huishouden gedaan worden ja.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat maak je toch prachtige kaarten zeg!!!Deze en die der onder zijn ook heel mooi!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen