vrijdag 8 november 2013

Een mooie kleurencombinatie .....vind ik !!

Hallo beste blogvolgers,

Ten eerste mijn nieuwe volgers van harte welkom. Leuk dat jullie af en toe op mijn blog komen kijken.
Door een vriendin ben ik over gegaan op een kleurencombinatie van Elegant Eggplant en Wisteria Wonder. Dit kan je vergelijken met licht en donker paars.
Voor het babykaartje de volgende stempelset "Sweetest Gift" met bestelnummer 130586
Ik blijf deze set ontzettend leuk vinden en er zullen vast meer kaarten volgen.Voor de volgende kaart heb ik de Framelits Floral  Fames gebruikt met het bestel nummer 127012
De bloem is de "Stippled Blossoms" en om deze echt mooi te maken kan je het beste gebruik maken van de Stam-a-ma-jig. Zo handig ook om teksten recht op je kaart te krijgen.
Niet bekend hiermee ....vraag het gerust dan geef ik even uitleg met foto's.

 
 
Bij de volgende kaart vind ik echt de sterren geweldig om te gebruiken. Eigenlijk kan iedereen deze kaart maken. Als je de stempelset hebt....hi...hi!!  :-)
Lieve blogvolgers hiervoor heb ik gebruikt de set "Snowflake Soiree". Met de tekst van "Merry Little Christmas. Bestelnummer 131826.
Vergeet het bestelnummer van de Snowflake te vermelden. Dat is 127925.
 


Als laatste al een kaartje dat ik heb laten zien, maar dan in andere kleuren.


Niks teveel gezegd. Voor dit kaartje de set "Christmas Collecibles" gebruikt. Bij deze serie zit een handige pons. Dus niet knippen of een framelist gebruiken. Hoewel deze nu zeer gemakkelijk in gebruik zijn door het Magnetic Platform.
De achtergrond is gestempels met de set "Gorgeous Grunge". Bestelnummer 130517
Deze set is iedereen zo verrukt over. Ik dacht in het begin....nou die ga ik echt niet bestellen. Wat moet ik ermee?? Maar ik zag er steeds meer kaartjes mee verschijnen en nu ik hem eenmaal heb...helemaal geweldig!!
De tekst komt uit de set "Wishing You". Hier staan ook nog leuke cadeautjes boven op elkaar gestapeld op. Oh.... ook daarmee wil ik nog een kaartje maken.

Ga me afzonderen en alleen maar kaartjes maken.

Ben nu met een mannenkaart bezig in een kleur!!  :-( Helemaal leuk. Maar dat komt de volgende keer. Men vindt een mannenkaart altijd moeilijk, maar met deze set een makkie!!
Bij 300 volgers een verassing van SU!! Iedereen die volger is maakt een kans....(?)

Ik wens iedereen een gezellig weekend.
Wij gaan maandag, precies op mijn verjaardag, een paar dagen naar Texel. We hopen dat het droog blijft en we daar lekker kunnen wandelen.
Heeft iemand nog tips?? Ik hou me aanbevolen.

Ga nu even mijn liedjes oefenen die we zingen op ons optreden in Diligentia op de 24 november in de middag. Hoop dat ik mijn tekst weet en de pasjes goed doe. Ons eerste grote optreden. Al diversen optredens gehad door heel het land. We zijn best wel goed al zeg ik het zelf. Mag toch??

Hartelijke groetjes van Lida