dinsdag 19 maart 2013

Cadeau envelopje voor een workshop met SU materialen!!

Beste blog volgers en kaartjes maaksters,

Wauw, wat is dit leuk en verslavend. Net zoals iedereen bij zijn kaartjes zal zeggen. Ben een rondje gaan bloggen en kwam weer leuke dingen tegen. Soms dacht ik ....hoe krijg ze het voor elkaar...zoals dat kaartje bij Frouwkje. Echt de moeite om daar eens te gaan kijken.
Dan blijf ik natuurlijk een tijdje bij Anita steken. Hele verhalen kon ik weer lezen, want een dag of vier niet op haar blog geweest.
Ondanks dat Pebbles pas overleden is ( wat een verdriet ) heeft Nicole er toch een leuke tag op gezet en gelijk een foto laten zien. Het gedenk plekje. Tja, het is ook niet niks om een geliefd huisdier te verliezen. Dan mijn koormaatje José, die ook voor SU is gaan werken en een eigen blog heeft. Stampin4you. Ben benieuwd naar haar paas creaties.

O ja, dan het nieuws dat we toch ons chaletje in Beekbergen gaan verkopen :-( Manlief heeft er na 11 jaar geen zin meer in. We hebben het altijd zeer goed onderhouden en het is een super plekje!

Nu weer terug bij mijn enveloppe.


Gebruikte stempels:
De bloem van Field Flowers.
De vlinder van Creative Elements.
That's the ticket spreekt voor zich en de kruissteek is de Textured Impressions Embossing Folders.
Zijn er twee: de kruis- en stiksteek.

 
Op de achterkant heb ik een briefje gemaakt voor Ingrid dat ze één persoon gratis mag meebrengen als ze een workshop wilt doen. Een vrij ticket dus :-)


Nog vragen dan mag je me gerust mailen of bellen.

Gezellige groetjes maar weer Lida

12 opmerkingen:

  1. een super leuk zakje zie ik
    echt iets om te onthouden

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schattig gedaan Lida. Hoe mooi kan eenvoudig zijn....Love it!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi dit zakje met tag erin!! Leuk idee!! Succes met de verkoop van jullie chaletje!

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitternd kadootje heb je ervan gemaakt, prachtig met dat mooie label erin.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahahaha ja het blogkaartenwereldje is zeker leuk, je ziet van alles voorbijkomen, helemaal heerlijk en zo leuk te lezen dat je bij mij blijft hangen om mijn verhaaltjes te lezen Lida. Ik vind je zakje met tag weer helemaal schitterend meis, super gedaan. De knoop is nu dus toch doorgehakt en jullie challetje gaat verkocht worden, ik hoop dat het snel zal lukken.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wat is dit mooi! Helemaal leuk! En ik vind het ook zo leuk dat je weer lekker actief terug bent in scrap- en blogland :-)

    Succes met de verkoop van jullie chalet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat geweldig mooi Lida, hele mooie kleurencombi zo! Gezellig dat je weer langs kwam bij mij, om eerlijk te zijn dacht ik dat je niets meer plaatste, omdat ik niets in mijn Google Reader zag staan! Ben gisteren overgestapt op Feebly en dat bevalt me goed! Heb het inderdaad wel erg druk met m´n werk, maar ´s avonds maak ik graag tijd voor het blogwereldje. Ga nog even genieten van al het andere moois dat je de laatste tijd hebt gemaakt, geniet van je avond! Lieve groetjes, Ira
    irascreacorner.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog! Ik ben natuurlijk ook gelijk bij jou gaan kijken en je maakt zeker erg veel moois!! Leuk om te zien hoe iedereen toch z'n eigen stijl maakt met de SU spulletjes!! Super!!
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Lida, ik ben weer terug van weggeweest.
    Geen tijd en zin om te bloggen. Heb je soms.
    Wat een leuk idee is dit zeg. Ik heb nog stapels zakjes liggen, ga ik even onthouden.
    Fijne dag,
    groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen