vrijdag 8 november 2013

Een mooie kleurencombinatie .....vind ik !!

Hallo beste blogvolgers,

Ten eerste mijn nieuwe volgers van harte welkom. Leuk dat jullie af en toe op mijn blog komen kijken.
Door een vriendin ben ik over gegaan op een kleurencombinatie van Elegant Eggplant en Wisteria Wonder. Dit kan je vergelijken met licht en donker paars.
Voor het babykaartje de volgende stempelset "Sweetest Gift" met bestelnummer 130586
Ik blijf deze set ontzettend leuk vinden en er zullen vast meer kaarten volgen.



Voor de volgende kaart heb ik de Framelits Floral  Fames gebruikt met het bestel nummer 127012
De bloem is de "Stippled Blossoms" en om deze echt mooi te maken kan je het beste gebruik maken van de Stam-a-ma-jig. Zo handig ook om teksten recht op je kaart te krijgen.
Niet bekend hiermee ....vraag het gerust dan geef ik even uitleg met foto's.

 
 
Bij de volgende kaart vind ik echt de sterren geweldig om te gebruiken. Eigenlijk kan iedereen deze kaart maken. Als je de stempelset hebt....hi...hi!!  :-)
Lieve blogvolgers hiervoor heb ik gebruikt de set "Snowflake Soiree". Met de tekst van "Merry Little Christmas. Bestelnummer 131826.
Vergeet het bestelnummer van de Snowflake te vermelden. Dat is 127925.
 


Als laatste al een kaartje dat ik heb laten zien, maar dan in andere kleuren.


Niks teveel gezegd. Voor dit kaartje de set "Christmas Collecibles" gebruikt. Bij deze serie zit een handige pons. Dus niet knippen of een framelist gebruiken. Hoewel deze nu zeer gemakkelijk in gebruik zijn door het Magnetic Platform.
De achtergrond is gestempels met de set "Gorgeous Grunge". Bestelnummer 130517
Deze set is iedereen zo verrukt over. Ik dacht in het begin....nou die ga ik echt niet bestellen. Wat moet ik ermee?? Maar ik zag er steeds meer kaartjes mee verschijnen en nu ik hem eenmaal heb...helemaal geweldig!!
De tekst komt uit de set "Wishing You". Hier staan ook nog leuke cadeautjes boven op elkaar gestapeld op. Oh.... ook daarmee wil ik nog een kaartje maken.

Ga me afzonderen en alleen maar kaartjes maken.

Ben nu met een mannenkaart bezig in een kleur!!  :-( Helemaal leuk. Maar dat komt de volgende keer. Men vindt een mannenkaart altijd moeilijk, maar met deze set een makkie!!
Bij 300 volgers een verassing van SU!! Iedereen die volger is maakt een kans....(?)

Ik wens iedereen een gezellig weekend.
Wij gaan maandag, precies op mijn verjaardag, een paar dagen naar Texel. We hopen dat het droog blijft en we daar lekker kunnen wandelen.
Heeft iemand nog tips?? Ik hou me aanbevolen.

Ga nu even mijn liedjes oefenen die we zingen op ons optreden in Diligentia op de 24 november in de middag. Hoop dat ik mijn tekst weet en de pasjes goed doe. Ons eerste grote optreden. Al diversen optredens gehad door heel het land. We zijn best wel goed al zeg ik het zelf. Mag toch??

Hartelijke groetjes van Lida




 
 
 
 


15 opmerkingen:

  1. Hai Lida, wat een geweldige serie kaarten! Succes met de voorbereidingen voor jullie optreden enne....natuurlijk albast van harte gefeliciteerd met je verjaardag, maak er iets leuks van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha die Marlieke, Bedankt voor je compliment en ik vind het zo leuk om met die materialen te werken. Ben ook weer begonnen met scrappen, want dat wordt niet veel gedaan in de SU wereld. Terwijl er toch mensen die dat leuk vinden. Jij doet toch ook allebei. Soms zie ik bij jouw een lay-out voorbij komen. Je hondje voor Lana vind ik zo geweldig en je hebt al aardig wat kerstkaarten gemaakt. Gezellig weekend en de groetjes van Lida

      Verwijderen
  2. Een schitterende kleurencombinatie en ook schitterende kaarten Lida. Veel uitdrukkingen zijn abacadabra voor me maar ik ben dan ook een SU-OEN hihihi!!
    Maandag is Ben ook jarig en gaan we er op uit, duimen dat het een beetje leuk weer is en dat wens ik jou en Theo ook toe op Texel. Een heel fijne verjaardag en heel veel plezier daar!!! Er zit in Den Burg een eettentje/cafeetje dat "de volle pot" heet ....aanrader!!!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zal dat eettentje onthouden Irene. Het is geen moeilijke naam. Jij ook alvast gefeliciteerd met Ben. Wordt hij er ook niet op aangesproken. De 11 van de 11 ?? Doe hem de groetjes en jullie een fijn weekend. Lieve groetjes Lida

      Verwijderen
  3. Wat een schitterende kaarten heb je weer gemaakt!! De kerstkaarten houd ik even in gedachten...
    Alvast gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne week.
    De ster is inderdaad van Different Colors.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat dacht ik wel. Is ook zo mooi. De kerstkaarten zijn leuk om te maken. Gezellige groetjes van mij....

      Verwijderen
  4. prachtige kaarten Lida.
    en prachtige kleuren.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt Lida, heel mooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Lida,
    wat een prachtige verschillende kaartjes in deze kleuren! Helemaal leuk!
    Je kerstkaart met die sterren is supermooi!
    Morgen een heel gezellige dag en de dagen erna op Texel natuurlijk ook! En natuurlijk van harte gefeliciteerd en nog vele jaren!
    Lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lindisimos los trabajos y colores que has usado.
    cariños y buena semana!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super kaartjes Lida, en dit is idd een erg mooie kleurencombi. :) Ik ben ook helemaa lweg van de Snowflake Soirree stempelset en de Gorgeous Grunge, die heb je super gecombineerd met de kerstballen. :0
    Wij zijn gelukkig ook al aardig opgeruimd in onze nieuwe woning. Tenminstte beneden dan. Boven moet nog het één an ander gebeuren voordat daar de dozen weg geruimd kunnen worden. Maar het begin is er. ;)

    Groetjes Rosalien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een geweldige kaarten Lida.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtige kaarten Lida, het is echt schitterend spul maar dan moet je ook wel jouw fantasie hebebn om ze leuk te gebruiken!!! Is dit wel een nieuwe post, je bent toch niet al weer jarig en naar Texel????? Ik lees nu ook alles hier boven en ben nog meer in verwarring!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo Lida ben het met de vorige mevrouw eens dit had je toch al op je site staan geen nieuw berichtje dus kleine vergissing?

    BeantwoordenVerwijderen