donderdag 5 februari 2015

Weer helemaal in mijn element!!


Ha die beste blogvrienden,

Gisterenavond een leuke rustige workshop gegeven.
Er waren mensen ziek en verdwaald in het donker. Tja.... een andere locatie en de eerste keer moeilijk te vinden.
Mijn hobbykamer klaar...check....voor bij de koffie of thee....check....materialen staan klaar....check en natuurlijk de speciale verassing voor de eerste keer in mijn hobbykamer.
Nog niet helemaal af. Verkeerde lamp en verkeerde voorlichting daarover. Dus andere lamp, maar er moet er nog een komen. De wandschildering gaan we mee verder ( mijn nicht Heleen van Bam ) over een week.
Ik laat eerst zien welke kaartjes we gemaakt hebben.
  De tafel staat klaar en ook wat lekkers bij de koffie of thee.De ruimte viel me iets tegen. Tja, als iedereen blijft zitten gaat het met 8 mensen. Maar ik denk dat we met 5 mensen ruimte genoeg hebben en wat makkelijker werkt.
Dus er komt een ochtend of een middag bij. Jullie horen dat later nog.Dit waren meerdere voorbeelden op mijn "prikbord". Alleen de rechts onder was een swap die ik ontving op de demodag en wat bewerkt heb. Leuke techniek en ik hoop binnenkort deze framilits ook te ontvangen.

Daarna had iederen een plat doosje gekregen waar een nummer in zat. Wie het laagste nummer had mocht als eerste een verrassingscadeautje uitzoeken. Wauw.....Op de Pinkies dag eind vorige maand van Michelle een voorbeeld en materialen gekregen om een leuk boekje te maken. Er werd natuurlijk meer gekletst en ik veel foto's gemaakt.
Nu eindelijk het boekje af en ik laat een klein stukje ervan zien. Het is ons vakantie / pleeggezinnetje in Gambia. Wij betalen de studie van de kinderen. De postcode loterij loten hiervoor opgezegd. Oei..... manlief wilde er één houden! Je weet maar nooit. Dat is het gemene van deze loterij.
Van mijn downline Linda en haar dochter Jasmijn kreeg ik nog een leuk plantje. Lief!! 


Tot slot nog een stukje van mijn kaart in wording en de leuke stempel die ik van Carmen hebt gekregen. Helemaal blij mee!!  ;-)Hebben jullie nog vragen over de gebruikte materialen ..... mail me gerust. lida.goosen@hetnet.nl
Wil je meer info over de workshops houdt mijn blog in de gaten of vraag informatie aan.

Mocht je wat willen bestellen dat kan natuurlijk altijd.

Zo dit waren weer aardig wat foto's en een verhaaltje erbij.

Wij blij dat onze gaskachel is geplaatst in ons nieuwe huisje in Voorschoten en de gordijnen hangen in de slaapkamer. Dat ging allemaal niet zoals het hoorde te gaan.
Maar.... we hebben het ontzettend naar ons zin in ons huis in Voorschoten.

Gezellige groetjes en misschien tot ziens.

Doeg Lida


8 opmerkingen:

 1. Dat zijn veel foto's. Wel heel leuk om te zien. Prachtige creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Marlieke, maar ik heb gezien dat jij er ook wat van kan!! Veel freubel plezier met SU!!

   Verwijderen
 2. hele leuke en mooie kaarten ook je foto's zijn super Lida.
  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Karin. Na onze vakantie hoop ik weer wat blogs te bezoeken. Na de verhuizing en alle ongemakken weinig tijd gehad. Doeg...

   Verwijderen
 3. Leuk dat er weer zo veel te zien en lezen is op je blog Lida, gaat helemaal goed komen daar in Voorschoten en je kaarten zijn leuk!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha die Irene, Ik dacht nu of na de vakantie. We gaan een weekje naar Gambia en ik vind het altijd gezellig om jou / jullie berichtjes te lezen. Tijd voor maken. Het huisje wordt gezellig en we hebben het super naar ons zin.
  Lieve groetjes en tot blogs....Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Lida,
  wat gezellig zeg !
  Prachtige kaarten en wat leuk dat jullie naar jullie pleeggezin gaan ! Die kijken vast al erg uit naar jullie komst !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha die Margo, Net terug van mijn vakantie en je bestelling/prijs gaat morgen de deur uit. Je hoort van me!
   Gezellige groetjes Lida

   Verwijderen