donderdag 28 maart 2013

Ik maak een foutje wat ik nog niet kon weten!

Goededag beste blogvolgers,

Daar ben ik weer met een kleurig kaartje.  Wat rustiger dan mijn vorig kaartje, maar dat had ik beloofd. De volgende wordt nog rustiger ! :-)  Nu eerst even wat vertellen.
Voor de Stampin-Up spullen te kopen heb je een catalogus waar je uit wilt bestellen.
Zeg altijd beste mensen ..."geen moeten, maar maggen..."!
Ik dus als beginnende demonstratrice een bestelling gedaan voor A4 papier in het Vanille. Zou ik samen met mijn vriendin delen. Leuk dachten wij. Krijg ik de kleur Wit toegestuurd. Tja,dan kan gebeuren. Was een foutje in de catalogus. :-(
Dus ik de klantenservice gebeld, natuurlijk allemaal in het engels. Ik spreek wel een beetje engels, maar niet vloeiend. Kreeg ik toch een aardige man aan de lijn. Ja, kan niet door het draaitje heen kijken, maar hij was bijzonder vriendelijk. Probeerde nog in duits. Oei, daar had ik altijd een zesje voor. Komt erop neer dat ik meer op hun site moet gaan kijken en daar staat alles. Dus als Carmen me een keertje wilt helpen komen we er wel uit.



Dit kaartje is dus op Whisper White papier  ( had niet anders :-) ) gemaakt. Het design papier is van de nieuwe collectie "International Bazaar". Echt een leuke lijn.
De stempel "Just Believe" heb ik gebruikt. Hoe vinden jullie deze stempel. Ook de tekst komt uit hetzelfde doosje.



De kleur inkt is de "Not Quite Navy".

Aan Michille heb ik gevraagd of er ook wat stempels in het nederlands kunnen uitkomen. Dus wie weet ladies???

We hebben op 20 maart een Regional Training Day in Almere. Ben heel benieuwd en we moeten er ook nog voor aan het werk. Voor elkaar een klein cadeautje maken. Niet één maar een stuk of dertig zeker. Werk aan de winkel. .-.-.- HELP-.-.-.-. Maar wel verslavend om te doen!!

Leuk Miranda Mols dat je schreef: "je kan wel demonstratice worden". Heb me net aangemeld. Geef al jaren workshops scrappen en uitleg nieuwe materialen. Was altijd leuk om te doen, maar we zijn verhuisd en IK heb een kleinere kamer. Klaag niet hoor, maar misschien gaan we weer verhuizen. Mis mijn tuin.

Zo nu genoeg en nu voor het feestje van manlief aan de slag.
Die is 25 jaar zelfstandig schilder. Dat kunnen we ook niet zomaar voorbij laten gaan.

Lieve hartelijke groetjes allemaal.
Zo nu en dan kom ik even bij jullie bloggers langs.

Doeg .....Lida.

20 opmerkingen:

  1. Ondanks alle tegenslag, is dit een mooie kaart geworden hoor Lida!
    Ik vind de kleurencombinatie erg mooi hierbij en dat je het dan ook weer in het papier erachter terug laat komen, staat erg mooi!
    Groetjes Gery

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeps dat ging dus niet helemaal goed, maar je kaart is werkelijk schitterend geworden Lida, ik vind hem prachtig, een toppertje weer.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb geloof ik weer heel wat gemist van waar jij zo mee bezig bent Lida. Demonstratrice worden, om Nederlandstalige stempels vragen, allerlei andere vragen in 2 vreemde talen ...afzien whahhaaaaaaa!! De kaart is prachtig ook al is het niet op vanilla papier en heel veel succes met de 30 cadeautjes en het feest van/voor je man!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou ondanks alles is het een super kaartje geworden,
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Lida, ondanks alles toch een prachtige kaart geworden hoor. Als je het niet verteld had wisten we van niks. Ik vind de kleuren prachtig combineren.
    Je bent ook lekker bezig met allemaal leuke dingen schrijf je....goed hoor houd je van de straat haha. We lezen ze graag!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hee Lida, wist niet dat je ook demo bent geworden van SU. Succes daarmee! Mooie kaart weer. Werk aan de winkel voor de 30 swaps en het organiseren van feestje manlief.

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd! Mooi kaartje!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Lida, wat leuk dat je een reactie achterliet op mijn blog n.a.v. mijn candy. Hoop niet dat je mij kwalijk neemt dat ik niet weet of je volger bent:) Weet jij vast zelf wel n.a.v. je bloglijst. Jouw kaart vind ik i.i.g. erg mooi!
    Gaaf die gescheurde randjes, het kleine stukje designpapier, het stempelwerk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig kaartje! Tof de gescheurde randjes en mooie kleuren ook!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een prachtige kaart!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Lida,
    wat leuk dat je demonstratrice gaat worden! Weer een uitdaging aangaan! En ik vind het en suepr idee dat je gevraagd hebt of er stempels in het Nederlands uit kunnen komen, want dat is altijd mijn aarzeling bij het bestellen. Het leifst stuur ik Nederlandse teksten naar nederlandse mensen...
    Je kaart is prachtig!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. een heel mooi kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooi is je kaart Lida. Om even op je vraag terug te komen, ik ben geen demonstratrice, maar ik heb ook kort geleden een workshop gevolgd. En natuurlijk mag je ideeën bij mij weghalen, ik heb ze ook niet altijd van mezelf, dan zet ik er wel bij van wie ik het heb. Dus geen probleem hoor.

    Groetjes Annerieke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo Lida,

    Wat leuk zeg dat je demonstratrice bent geworden.
    De kaart die je hebt gemaakt is prachtig!
    Groetjes,
    Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  15. leuke kaarten heb je staan op je blog wel heel anders dan mijne maar sta voor alles open hihi veel geluk als demonstratrice xx tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Lida,
    Wat leuk dat je even op mijn Blog kwam kijken en..ja..Vintage ligt mij het beste, alhoewel ik ook wel eens probeer een strakker kaartje te maken, vind de SU artikelen ook erg leuk en..je hebt er prachtige kaarten mee gemaakt.
    Ik ga je volgen, groetjes van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Dez kaart is ook gewoon SCHITTEREND!!!

    Groetjes
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen